Parturi-kampaamo Leastop


Go to content

Meikkaus- ja kampauspalvelut

Nyt meiltä myös meikkaus- ja kampauspalvelut, tarvittaessa myös juhlapaikalla toteutettuna.

Eli oli juhlien syy suuri taikka pieni, omat tai muiden häät, business tapaaminen, polttariporukan kaunistautumishetki, fitnesskisat, valokuvaan valmistautuminen tai muuten vain hius- ja meikkitoteutuksen ulkoistaminen hemmotteluhetkenä niin meiltä saat kaiken tarvittavan hiusten sekä meikin osalta.

Isommille ryhmille neuvotellaan hyvät alet ja saan tarvittaessa järjestettyä lisäapua kollegoilta mikäli tarve isommalle porukalle lyhyemmässä ajassa saman päivän aikana niin saadaan useampi tekijä paikan päälle, mutta jokainen juhla tai tarve kaunistautumiselle suunnitellaan yksilöllisesti, joten kysy rohkeasti tarjous.
Joko facessa parturikampaamoLeastop tai meilillä leakivisto@gmail.com tai liikkeen numerosta 09-250 1122.

Olen ollut mukana myös useammassa tv-tuotannossa. (Mustat lesket, Kylmä syli)
Teatterin puolella Sisäistetyt teoriat rakkaudesta näytelmä.
Tehnyt mainoskuvausmeikkejä sekä kampauksia esim. Snellman Pro.
Kysy tarjous kuvauskeikoille leakivisto@gmail.com tai 09-2501122


Meikkipalvelut saatavilla ainoastaan ajanvarauksella, koska meikit ja tekijä ei välttämättä ole varoittamatta samassa paikassa ; )

Nettiajanvarauksessa ei myöskään ole näkyvillä kaikki ilta- taikka viikonloppuajat, joten ole ystävällinen ja varmista aikasi suoraan Lealta eli viestinä kampaamon facebook viestiosin kautta tai jo aiemmin mainitusta meiliosoitteesta leakivisto@gmail.com tai liikkeen numerosta 09-250 1122.

Esimerkkihinnat:
Pikakampaus / meikki 36€ (max 30min)
Juhlakampaus / meikki 72€/h
Hääkampaus 150€ (sis.koekampauksen) (tuntityönä, tässä arvio)
Häämeikki 130€ (sis.koemeikin) (tuntityönä, tässä arvio)

*Erot pika- ja juhlameikin välillä karkeasti arvioituna tietysti ajankäyttö, joten pikameikissä tehdään ns.kaikki kevyemmin tai ehditään keskittyä enemmän esimerkiksi silmämeikkiin TAI meikkipohjan viimeistelyyn TAI huulimeikkiin ja juhlameikissä hintaan kuuluu lisäksi halutessasi myös ripsiin kiinnitettävät "irtotupsut" lisäämään meikin tehoa katseessa ; )

Pikakampauksissa ehditään toiveesta riippuen kyllä toteuttamaan jo ihan juhlaviakin kampauksia, mutta hiusten on oltava lähtötilanteessa kuivat sekä puhtaat. Pikakampauksissa ei suurempia "pohjatöitä" ehditä tekemään, vaan tehdään ainoastaan välttämätön tai pärjätään ilman pohjatyötä, joka saattaa jossain tapauksessa tarkoittaa ettei kampauksen kestävyys ole juhlakampauksen tasoa.

Kysythän rohkeasti mikäli joku asia hinnastossa tai toiveena olevassa lopputuloksessa mietityttää niin suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu pulmaan.

Toteutamme meikit laadukkailla tuotemerkeillä, kuten Ben Nye, Emani, Mehron, Eva Garden, Grimas...
Ja hiuksissa käytämme ID Hairin tuotesarjoja Elements xclusive, MoroccanOil, Lanza...


Back to content | Back to main menu